Lumea Dansului este o societate care comercializeaza articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru balet (in special), dar si dans sportiv, modern si de societate, gimnastica ritmica si sportiva. Descrierea si pozele produselor sunt preluate de la firmele producatoare sau ale altor distribuitori.

Suntem mandri sa va prezentam o colectie diversificata de haine, incaltaminte si accesorii pentru toate tipurile de dans si balet drept la varful degetelor dumneavoastra, prin magazinul nostru on-line, usor de utilizat. Suntem de parere ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de afaceri de lunga durata este tratarea cu respect a clientilor nostri, oferindu-le preturi corecte si competitive.

Firma noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori pot aparea si situatii in care stocul este insuficient pentru anumite produse, iar actualizarea stocurilor sa nu fie facuta in timp real pentru comenzile ulterioare.
In cazul in care PRETURILE sau alte DETALII referitoare la  produsele sau promotiile noastre au fost afisate GRESIT, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza noastra de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul,prin email sau telefon, despre eroarea aparuta.

Activitatea se desfasoara doar la magazinul din Constanta, str.Stefan cel Mare nr.55A (langa pasajul pietonal de langa TOMIS MALL).